0item(s)

You have no items in your shopping cart.

  •  +48 58 741 72 00

Product was successfully added to your shopping cart.

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

DIGINET Sebastian Bójczuk kunnioittaa jokaisen käyttäjän oikeutta yksityisyyteen. Tästä syystä palvelumme rajoittaa tarvittavan määrän henkilökohtaisten tietojen käyttöä ja keräämistä
asiakkaistaan ​​tarjottava palveluita korkeimmalla tasolla. Joskus voi tapahtua (esimerkiksi: kun tehdään kyselyjä tai tilauslomakkeita), että keräämme tietoja käyttäjistä
(eli sähköpostiosoite tai henkilötiedot). Haluamme kuitenkin vakuuttaa, ettei tietoja jaeta kolmansien osapuolten kanssa ja että niitä käytetään vain yrityksen sisäisiin tarpeisiin ja sen palveluihin.
Lisäksi yrityksemme pyrkii suojaamaan asiakkaidensa henkilötietoja asianmukaisesti. Olemme myös sitoutuneet ilmoittamaan kaikista tietosuojakäytäntöjen mahdollisista muutoksista
tapahtuu Puolan lainsäädännön muutosten vuoksi. Nämä muutokset eivät kuitenkaan salli henkilötietojen jakamista kolmansien osapuolten kanssa. Yksityisyyden suojan yksityiskohdat esitetään alla.

Mitä tietoja keräämme sinusta?

Rekisteröinnin aikana kerätyt tiedot.
Sinun on rekisteröidyttävä, jotta voit käyttää useita palvelumme toimintoja oikein. Rekisteröinti vaatii sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, joita aiot käyttää verkkosivustollamme.

Ostokaupan aikana kerätyt tiedot.
Ennen kuin voimme tehdä ostokaupan myymälässämme, sinulta kysytään: nimi, sukunimi, osoite, puhelin, sähköposti, toimitusosoite ja yrityksen nimi
ja sen verotunnus. Jos valitset ostoksen, jos valitset maksutavan "Online Money Transfer", sinut ohjataan online-maksumoduulin palveluun
ylläpitäjä platnosci.pl/payu.pl, jossa sinun on annettava tiedot pankkisi nimestä tai luottokorttisi tyypistä, numerosta, voimassaolopäivästä ja CVV-koodista.
Yhtiömme ei jaa eikä kerää näitä tietoja.

Tiedot kerätään automaattisesti.
Verkkosivustollamme tekemäsi vierailun aikana keräämme automaattisesti tietoja esimerkiksi käynteistäsi: IP-osoitteesi, verkkotunnuksesi, Internet-selain, käyttöjärjestelmä, vietetty aika
verkkosivustolla, vieraillut alisivut jne.

Tiedot kerätään, kun otat meihin yhteyttä.
Kun otat meihin yhteyttä verkkosivuston, puhelimen tai sähköpostin jne. Kautta, annat meille esimerkiksi henkilötietosi: nimen, sukunimen, sähköpostin jne.

Kuinka käytämme henkilötietojasi?

Emme aio myydä henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Rekisteröinnin aikana kerättyjä tietoja käytetään vain, jotta voit kirjautua järjestelmäämme. Ostotapahtuman aikana kerättyjä tietoja käytetään kassalle, mukaan lukien
rahan ottaminen ja tilauksen lähettäminen. Tietosi voidaan jakaa yrityksen kanssa, joka käsittelee maksutapahtumia. Tämä yritys ei käytä henkilötietoja muihin tarkoituksiin.
Henkilötietojen toimittaminen vaaditaan, jos haluat tehdä ostoksena rahansiirto-ennakkomaksu. Jos olet tilannut uutiskirjeemme tai suostunut vastaanottamaan sen eri tavalla,
tietosi käytetään lähettämään sinulle uutiskirjeemme. Sinulta kysytään, haluatko saada uutiskirjeen rekisteröityessään verkkosivuillamme. Tiedot voidaan kerätä automaattisesti
käytetään analysoimaan käyttäjien käyttäytymistä verkkosivuillamme, keräämään käyttäjiä koskevia demografisia tietoja tai räätälöimään verkkosivustojemme sisältöä. Nämä tiedot kerätään automaattisesti
kaikista käyttäjistä. Sinun ja palvelumme välisen kirjeenvaihdon aikana kerättyjä tietoja käytetään vain vastaamaan pyyntöösi. Henkilötietojen suojaamista käsittelevä päätarkastaja
valvoa tietosi voidaan välittää tarkastustyöntekijöille henkilötietosuojalain mukaisesti. Ehtojen rikkominen
Palvelumme, laki, voimme välittää tietosi oikeusviranomaisille.

Kuinka voimme ottaa sinuun yhteyttä?

Jos olet tehnyt ostotapahtuman, saatat saada sähköposteja kaupastasi tai työntekijämme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse, jos sinulla on tärkeitä tietoja kaupastasi.
Jos olet tilannut uutiskirjeemme tai suostunut vastaanottamaan sen eri tavalla (esimerkiksi: hyväksymällä ehdot tilauksen tekemisen yhteydessä), lähetämme sinulle uutiskirjeemme.
Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa napsauttamalla uutiskirjeen alaosassa olevaa lopetuslinkkiä.

Kuinka voit ottaa meihin yhteyttä henkilötietojesi muuttamisesta?

Kun olet kirjautunut järjestelmään ja valinnut asetukset / henkilökohtaiset tiedot, voit muuttaa tai poistaa henkilötietojasi, jotka on kerätty rekisteröinnin aikana ja joita käytetään järjestelmään kirjautumiseen ja uutiskirjeen vastaanottamiseen.
Ostotapahtumassa käytettyjä tietoja ei voi muuttaa tai poistaa, koska ne ovat laskun osa. Automaattisesti kerättyjä tietoja ei voi muuttaa tai poistaa.

Keksit.

Verkkosivumme voi käyttää evästeitä tunnistaaksesi selaimesi käyttäessäsi verkkosivustoamme, jotta tiedämme, mikä verkkosivu näytetään. Evästeet eivät sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja.

Kuinka suojaamme henkilötietojasi?

Tietokantamme on suojattu kolmansilta osapuolilta. Vain työntekijämme pääsevät tietokantoihin.

Muutokset tietosuojakäytännössämme.
Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöämme julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön verkkosivuillamme.

Ottaa yhteyttä

Tietoja keräävä yritys: DIGINET Sebastian Bójczuk, Cicha 26, 83-000 Pruszcz Gdański, PUOLA.

Jos sinulla on muita yksityisyyden suojaa koskevia kysymyksiä, ota meihin yhteyttä.

Contact Us